Sporten Met Rust In Je Hoofd 2

 

 

 

Ken je dat ook?  Je bent aan het sporten en je doet er alles voor. Maar op één of andere manier lukt het je niet je doelen te behalen. Er is onrust in je hoofd. Maar je weet niet waar het vandaan komt en controle heb er ook al niet over.

 

Voor mij heel herkenbaar, ik deed jaren mijn best om bij de beste wielrenners van Nederland te horen en droomde zelf op wereld niveau te kunnen/mogen te gaan koersen. Eerst solo en later op de tandem(waar het voor een deel wel is gelukt, maar die grote uitslag kwam er ook niet kwam). Dat gaf jaren onzekerheid en frustratie.

 

Pas veel later of moet ik zeggen pas recent snap ik waarom dat niet lukte. Waarom ik telkens net mis greep en dat mooie resultaat er niet kwam wat me voldoening gaf. En waardoor ik echt blij werd. Ik reed niet rond met rust in mij hoofd. Nu zullen de mensen zeggen die mij wat langer kennen, “Ja dat is logisch jij bent nooit rustig geweest”. Een foute constatering want er waren wel zeker moment dat ik rustig bleef.

 

 

Ik heb in een eerder Blog al paar van die momenten beschreven dat ik. “Sporte Met Rust In Mij Hoofd”. En na mijn recente titel bij de 40+ afgelopen februari (02-02-2020) viel het kwartje voor mij.

 

Als trainer/ coach kwam ik er achter dat ik dit  kan gebruiken in mijn coaching. Nu was ik al begonnen om me te verdiepen in zelfontwikkeling. Ik luisterde naar verschillende podcasts en begon steeds meer boeken over te lezen. En het begon me steeds meer te dagen. En daarom ben ik nu begonnen aan een coaching opleiding. Om hier nog beter in te worden.

 

Dat is gelukt ,nu sport in met rust in mijn hoofd. En niet alleen sporten doe ik met rust in mijn hoofd. Alles gaat met meer rust en focus.

 

Wil jij dat ook?

Ik kan je helpen !

 

#SportenMetRustInJeHoofd

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0